b%C3%BAv%C3%A1r%20tanfolyam

 

Amikor elhatározod, hogy búvárkodni szeretnél akkor úgy érzed, hogy csak jelentkezned kell egy búváriskolába. Az első tanfolyam előtt nem tudod milyen szempontok azok melyek szerint választanod kell.

Ma Magyarországon nagyon sok búvár szervezet képviselteti magát. Ezek közül a legrangosabb a NAUI, mely 1960-ban alakult Amerikában. Magyarországon 1991-óta működik az iskolánk, ahol elsőként adtunk ki nemzetközi igazolványokat. A NAUI biztonsági előírásai a legszigorúbbak a világon, kiképzési programja pedig a legmagasabb szintű.

Bár minden búváriskola és minden rendszer a legjobbakat írja le magáról, sűrűn előfordul, hogy a nálunk kiképzett tanulók akik a haladó fokozatot is elvégzik többet tudnak mint más rendszerekben a magasabb végzettséggel rendelkezők. Nagy büszkeséget jelent számunkra, hogy a búvárok naprakész információkkal rendelkeznek a búvár témákról.

Nálunk a kezdő tanfolyamtól a búvároktatói tanfolyamig képezheted magad. A NAUI búváriskolák között is van különbség. Válaszd a legjobb hírű NAUI csapatot!

Ha minőségről van szó elég jó csak a legjobb lehet, ezért örülök, hogy a székesfehérvári NAUI kiképzőcsapatot fogod választani.


Kapcsolattartók:

Vécsey Árpád. Tel.: +36-30-7374-383. E-mail.     Miklós Tamás. Tel.: +36-20-9280-727. E-mail.